Dalmec

Dalmec is internationaal marktleider op het gebied van pneumatisch werkende balanceersystemen met een productie van meer dan 2.000 machines per jaar. Alle machines zijn ontwikkeld en gebouwd om zware fysieke arbeid te verlichten.

Industriële Dalmec manipulatoren of balancers reduceren het verplaatsen en tillen van allerhande lasten tot een eenvoudige, veilige en ergonomische activiteit. 

Arcadel

De Dalmec balanceersystemen zijn intelligente tiloplossingen die producten in evenwicht brengen en deze ogenschijnlijk laten zweven. Door de perfecte uitbalancering kan men de last zonder enige krachtinspanning nauwkeurig en in volstrekte veiligheid verhandelen.

Hiermee verbeteren we zowel de efficiëntie als de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf. Alle Dalmec manipulatoren worden in Cles in Noord Italië ontworpen, geproduceerd en uitvoerig getest. Dalmec heeft al meer dan 50.000 manipulatoren gebouwd en wereldwijd geïnstalleerd in vrijwel iedere tak van de industrie. Dagelijks worden nieuwe toepassingen ontworpen in functie van de specifieke eisen van onze klanten. Dalmec biedt 1001 oplossingen om een grote verscheidenheid aan producten op te nemen.

Heeft u een vraag voor ons? 

Ik accepteer de privacy policy.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
6 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Arcadel