Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Maak kennis met Arcadel

Met reeds jarenlange ervaring op de teller, zijn we exclusieve verdeler van de pneumatische manipulatoren van Dalmec. Onze ergonomische tilhulpen maken het steeds mogelijk om zware lasten gewichtloos te verplaatsen. Arcadel staat voor een totaalservice: we bereiden de implementatie van je pneumatische balancer grondig voor dankzij een plaatsbezoek en ook na de installatie verzekeren we een feilloos partnership. 

Showroom arcadel

Kom langs in onze showroom

In onze showroom zal je onze Dalmec tilhulpen niet alleen zien, maar ook echt ervaren. Je zult de gelegenheid hebben om de kwaliteit, het vakmanschap en de innovatie die in onze producten zijn verwerkt te bewonderen.

Daarnaast biedt een bezoek aan onze showroom je de mogelijkheid om de verschillende opties en varianten te vergelijken en te ontdekken welke het beste bij de wensen en behoeften van je werkplaats passen.

Onze aanpak

Arcadel staat voor een totaalservice. Een pneumatische balanceerder mag pas de fabriek verlaten wanneer ze 100% aan jouw wensen en werksituatie voldoet. Dat is het engagement dat de specialisten van Arcadel en Dalmec aangaan. Verder staat het in voor onderhoud en herstellingen aan bestaande installaties met eigen technische specialisten. Op die manier ben je altijd verzekerd van een feilloze werking van jouw hefwerktuig.

Arcadel pneumatische tilhulp

Werken bij Arcadel?

Als toonaangevend bedrijf in ergonomische oplossingen streven we er altijd naar om talentvolle mensen aan te trekken die onze visie delen en ons helpen groeien.

Ben je op zoek naar een fijne werkomgeving vol kansen en uitdagingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je op zoek naar een oplossing voor het tillen van een specifiek product voor je werkplaats? 

Neem contact met ons op. We contacteren je spoedig terug. 

Bekijk de privacy policy.
To page top