Over Arcadel

Arcadel mag zich al meer dan dertig jaar exclusief leverancier noemen van de pneumatische manipulatoren van Dalmec. Het bedrijf beschikt in zijn thuisbasis in Roeselare over een ruime showroom waar je zelf kan ervaren hoe gemakkelijk de bediening van deze tilhulpen is.

Onze klanten reiken van eenmanszaken en kmo’s tot multinationals en zijn terug te vinden in talrijke sectoren. Die diversiteit heeft alles te maken met de aanpak van Arcadel en Dalmec. Er wordt altijd vertrokken vanuit de concrete toepassing om een oplossing op maat uit te werken. Ook voor omgevingen die vragen om een ATEX-certificering of een hygiënische uitvoering.

Arcadel

Kom langs in onze showroom

In onze showroom zal je onze Dalmec tilhulpen niet alleen zien, maar ook echt ervaren. Je zult de gelegenheid hebben om de kwaliteit, het vakmanschap en de innovatie die in onze producten zijn verwerkt te bewonderen.

Daarnaast biedt een bezoek aan onze showroom je de mogelijkheid om de verschillende opties en varianten te vergelijken en te ontdekken welke het beste bij de wensen en behoeften van je werkplaats passen.

Showroom arcadel

Werken bij Arcadel?

Als toonaangevend bedrijf in ergonomische oplossingen streven we er altijd naar om talentvolle mensen aan te trekken die onze visie delen en ons helpen groeien. Ben je op zoek naar een fijne werkomgeving vol kansen en uitdagingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Dalmec pneumatische tilhulp

Ben je op zoek naar een oplossing voor het tillen van een specifiek product? 

Neem contact met ons op. We contacteren je spoedig terug. 

Ik accepteer de privacy policy.
CAPTCHA
We vragen dit om te testen of je een mens bent, en om spam op ons contactformulier te voorkomen.
6 + 5 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. Bijv. voor 1+3, voer 4 in.
Arcadel