Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Bouwsector

Tilhulpen voor bouwsector

Werken in de bouw blijft fysiek zwaar werk. Maar er is hoop, een tilhulp of manipulator kan op efficiënte wijze worden ingezet om zware materialen zoals bakstenen, ramen, gipsplaten,... te heffen en nauwkeurig te verplaatsen. Zelfs op bouwwerven worden de Dalmec balancers intensief ingezet. 

Ergonomisch zakken heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Zakken heffen zonder fysische klachten

Papieren zakken of plastic zakken worden veel gebruikt in de bouwsector. Met een Dalmec tilhulp, of industriële manipulator, kunnen deze zakken op een ergonomische en efficiënte manier getild, verplaatst of gepalletiseerd worden. Vooral het materiaal waaruit de zak bestaat zal een rol gaan spelen in wat de meest efficiënte handling voor jouw product is. De lastopnemer kan uitgerust worden met een schoepenpomp, een venturi systeem, een pantograaf of een klemsysteem.

 

Ergonomisch beton heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Tilhulp voor beton elementen

Dorpels, tegels, boordstenen, grasdallen zijn allemaal beton producten die een grote fysieke inspanning vragen om te tillen of te verplaatsen. De Dalmec tilhulpen houden rekening met de vormen en de gewichten van deze producten om ze op te nemen. Hoe groot of complex ze ook zijn, er kan altijd een oplossing op maat uitgewerkt worden om deze elementen te verplaatsen zonder fysieke klachten.

Ergonomisch platen heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Gipsplaten tillen en verplaatsen

Standaard gipsplaten wegen al gauw 30kg tot 40kg per plaat. Wereldwijd worden de Dalmec tilhulpen, of industriële manipulatoren, veelvuldig ingezet om deze platen te heffen en te verplaatsen, maar ook om ze te draaien of te kantelen indien gewenst. De tilhulp brengt steeds een ergonomische oplossing op maat van jouw toepassing.

Ergonomisch zonnepanelen heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Zonnepanelen tillen en verplaatsen

Zonnepanelen veilig en zonder schade opnemen aan de voorzijde met vacuüm. Bij deze oplossing wordt het juist type zuigmonden bepaald om geen sporen op het paneel te laten. Deze Dalmec tilhulp voorziet ook in een manuele kanteling van 90°.

Ergonomisch bakstenen heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Tilhulp voor bakstenen

Efficiëntie, snelheid en precisie zijn uitermate belangrijk bij het optrekken van muren voor gebouwen. Met de Dalmec tilhulp, voorzien van een aangepaste tooling waarbij ofwel 1 ofwel 2 blokken gelijktijdig opgenomen worden, is deze klus zo geklaard. Het heftoestel staat los op de grond en is verplaatsbaar met een heftruck of transpallet.

 

Ergonomisch ramen en deuren heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Tilhulp voor ramen en deuren

Lichtinval is cruciaal in moderne woningen. Raam- en deurpartijen worden dan ook steeds groter. Het maakt er het werk niet lichter op voor operatoren. Gelukkig zorgen de pneumatische tilhulpen of industriële manipulatoren van Dalmec ervoor dat ook een materiaal zo fragiel als glas zonder fysieke inspanningen en in onberispelijke staat opgetild, verplaatst en gepositioneerd kan worden.

Op zoek naar een tiloplossing voor jouw bedrijf? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Bekijk de privacy policy.
To page top