Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Ramen en deuren

Ramen en deuren tillen en heffen

Lichtinval is cruciaal in moderne woningen. Raam- en deurpartijen worden dan ook steeds groter. Het maakt er het werk niet lichter op voor operatoren. Gelukkig zorgen de pneumatische tilhulpen, of industriële manipulatoren, van Dalmec ervoor dat ook een materiaal zo fragiel als glas zonder fysieke inspanningen en in onberispelijke staat opgetild, verplaatst en gepositioneerd kan worden.

Ramen en deuren tillen met de pneumatische en industriële tilhulp van Dalmec

Ramen heffen met klemsysteem

Glas kan eenvoudig worden opgenomen met behulp van zuignappen en vacuümtechniek. De positionering van de zuignappen kan aangepast worden in functie van het product dat moet verwerkt worden, zodat er een brede waaier aan ramen en deuren met dezelfde pneumatische tilhulp van Dalmec kan verwerkt worden.

Ramen en deuren tillen met de pneumatische en industriële tilhulp van Dalmec

Ramen tillen met vacuüm

Glas kan eenvoudig worden opgenomen met behulp van zuignappen en vacuümtechniek. De positionering van de zuignappen kan aangepast worden in functie van het product dat moet verwerkt worden, zodat er een brede waaier aan ramen en deuren met dezelfde pneumatische manipulator van Dalmec kan verwerkt worden.

Ramen en deuren tillen met de pneumatische en industriële tilhulp van Dalmec

Tilhulp voor houten deuren productie

Bij de productie van houten deuren worden platen op een freesmachine geplaatst in een stoffige omgeving. Voor de Dalmec tilhulp, of industriële manipulatoren, uitgerust met een vacuüm tooling is dit perfect mogelijk. Het vacuümcircuit is uitgerust met een extra filter ter bescherming van de venturi.

Ramen en deuren tillen met de pneumatische en industriële tilhulp van Dalmec

Tilhulp voor afwerking van houten deuren

Bij de afwerking en verpakking van houten deuren moet de deur verschillende keren gedraaid worden. Een speciale klem ontwikkeld om de deuren met of zonder verpakking te klemmen en te kantelen is met de Dalmec tilhulp, of industriële manipulator, perfect controleerbaar. De tooling kan de deuren van boven uit of vanaf de onderzijde vastgrijpen en verder gewichtloos verplaatsen.

 

Jouw toepassing ergonomisch heffen en tillen? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Bekijk de privacy policy.
To page top