Arcadel

Producten ergonomisch, veilig en snel heffen en verplaatsen?

De pneumatische manipulatoren van Dalmec maken het mogelijk om zware lasten gewichtloos te verplaatsen. We vertrekken steeds vanuit jouw behoefte voor een tiloplossing op maat van jouw toepassing.

We nodigen je graag uit in onze showroom 
om onze Dalmec tilhulpen zelf uit te testen.

We nodigen je graag uit in onze showroom 
om onze Dalmec tilhulpen zelf uit te testen.

Wat wil je tillen of verplaatsen?

Het optimaliseren van de werkomgeving staat hoog op de agenda van veel bedrijfsleiders. Het is immers de sleutel tot het welzijn en de productiviteit van jouw medewerkers. Onze pneumatische Dalmec tilhulpen zijn revolutionaire hulpmiddelen die met gemak allerhande lasten tillen en verplaatsen. Met behulp van perslucht als krachtbron kunnen ze moeiteloos zware vrachten optillen en verplaatsen, waardoor het werk in talloze industrieën aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Oplossingen op maat voor elke sector

Elke pneumatische manipulator wordt op maat ontworpen en aangepast aan jouw specifiek product en werkomgeving. Of het nu gaat om de bouw, logistiek, productie of eender andere omgeving, pneumatische tilhulpen bewijzen zich als onmisbare bondgenoten in elke sector. Met hun geavanceerde technologie en indrukwekkende kracht zijn ze ontworpen om het tilwerk te vergemakkelijken en de productiviteit te verhogen.

Dalmec pneumatische tilhulpen

Dalmec tilhulpen

Arcadel is al jaar en dag exclusieve verdeler van de pneumatische manipulatoren van Dalmec. Met deze intelligente balanceersystemen worden zelfs de zwaarste producten quasi gewichtloos, zodat ze zonder zware fysieke inspanningen eenvoudig te verplaatsen zijn. Elke pneumatische balancer wordt telkens weer van nul opgebouwd in functie van de maat, het gewicht, het bereik, de draagwijdte … Zo ben je steeds verzekerd van een oplossing die het werk echt werkbaar maakt.

Showroom Arcadel

Kom langs in onze showroom

We nodigen je graag uit in onze showroom, waar je onze pneumatische tilhulpen niet alleen kunt zien en aanraken, maar deze ook daadwerkelijk kunt uittesten. Til, verplaats, en ervaar op eigen houtje hoe onze tilhulpen het leven van je werknemers zullen veranderen door het verminderen van fysieke belasting en het verhogen van comfort en efficiëntie.

Heb je een vraag voor ons? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Bekijk de privacy policy.
To page top