Producten ergonomisch, veilig en snel heffen en verplaatsen?

Het optimaliseren van de werkomgeving staat hoog op de agenda van veel bedrijfsleiders. Het is immers de sleutel tot het welzijn en de productiviteit van jouw medewerkers. Met de pneumatische balancers van Dalmec kan je zware lasten zelfs met één vinger verplaatsen. Arcadel vertrekt altijd vanuit jouw behoefte om een tiloplossing op maat van jouw toepassing uit te werken. Wij doen dat vanuit onze eigen technische expertise en ervaring in tillen, kantelen, draaien en verplaatsen.

We nodigen je graag uit in onze showroom om onze Dalmec tilhulpen zelf uit te testen. 

Arcadel
Dalmec pneumatische tilhulpen
Arcadel

Wat wil je tillen of verplaatsen?

Onze pneumatische Dalmec tilhulpen zijn revolutionaire hulpmiddelen die met gemak allerhande lasten tillen en verplaatsen. Met behulp van perslucht als krachtbron kunnen ze moeiteloos zware vrachten optillen en verplaatsen, waardoor het werk in talloze industrieën aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Arcadel

Dalmec tilhulpen

Arcadel is al jaar en dag exclusieve verdeler van de pneumatische manipulatoren van Dalmec. Met deze intelligente balanceersystemen worden zelfs de zwaarste producten quasi gewichtloos, zodat ze zonder zware fysieke inspanningen eenvoudig te verplaatsen zijn. Elke pneumatische balancer wordt telkens weer van nul opgebouwd in functie van de maat, het gewicht, het bereik, de draagwijdte … Zo ben je steeds verzekerd van een oplossing die het werk echt werkbaar maakt.

Dalmec pneumatische tilhulpen

Kom langs in onze showroom

We nodigen je graag uit in onze showroom, waar je onze pneumatische tilhulpen niet alleen kunt zien en aanraken, maar deze ook daadwerkelijk kunt uittesten. Til, verplaats, en ervaar zelf hoe onze tilhulpen het leven van je werknemers zullen veranderen door het verminderen van fysieke belasting en het vergroten van comfort en efficiëntie.

Showroom Arcadel

Heb je een vraag voor ons? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Ik accepteer de privacy policy.
CAPTCHA
We vragen dit om te testen of je een mens bent, en om spam op ons contactformulier te voorkomen.
3 + 0 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. Bijv. voor 1+3, voer 4 in.
Arcadel