Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Blog

Ontdek in onze blog alles over de revolutionaire wereld van pneumatische tiltechnologie en manipulatoren. Van de voordelen van het gebruik tot praktische tips voor efficiënt gebruik en concrete cases: wij delen graag onze inzichten en expertise.

Rollen ergonomisch tillen en heffen met een manipulator met starre arm

Kies de juiste manipulator: starre arm vs. dubbele kabel

Bij Arcadel begrijpen we dat de keuze van de juiste manipulator cruciaal is voor de efficiëntie en veiligheid van jouw productieprocessen. Vandaag willen we twee van onze populaire Dalmec systemen vergelijken: de starre arm en de dubbele kabel. Beide hebben unieke voordelen en toepassingen, maar welke is de juiste keuze voor jouw werkplaats?

Arcadel showroom

Ontdek de virtuele preview van Dalmec's pneumatische tilhulpen in onze digitale Experience Center

We presenteren met trots een geheel nieuwe manier om onze ergonomische pneumatische tilhulpen van Dalmec te verkennen: onze digitale Experience Center. Ontdek hoe onze Dalmec oplossingen zware lasten moeiteloos tillen en de ergonomie op de werkvloer verbeteren, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor.

Arcadel industriële manipulatoren

Efficiënter werken op de werkvloer: tips voor een hogere productiviteit van medewerkers

In een snel veranderende bedrijfsomgeving is het essentieel om productie- en magazijnprocessen te verbeteren. Verken doelgerichte stappen, van het herzien van verouderde processen tot het omarmen van innovatieve technologieën, om de operationele efficiëntie te verhogen en je concurrentiepositie te versterken. 

Jute zakken klemmen en tillen met tilhulp manipulator van Dalmec

Betrouwbare ergonomische oplossingen voor jaren

Inzetten op duurzaamheid is ook inzetten op kwalitatieve materialen die zich jaren betrouwbaar van hun taken kwijten. Kwaliteit staat voorop in alle keuzes die het bedrijf maakt, van de gebruikte materialen tot het opgebouwde concept. Voor Rombouts was dit de voornaamste reden om voor de toestellen van Dalmec en de service van leverancier Arcadel te kiezen.

To page top