Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Voedingssector

Tilhulpen voor voedingssector

In de voedingssector gaat werk vaak gepaard met repetitieve en belastende werkhoudingen. Musculoskeletale aandoeningen zijn hierdoor helaas geen uitzonderingen. De Dalmec tilhulpen of industriële manipulatoren bieden hiervoor maatoplossingen rekening houdend met de werkpost en de uit te voeren handelingen. Bijgevolg verminderen de fysieke inspanningen drastisch en verbetert het welzijn van de werknemers op de werkvloer.

Om aan de strenge hygiëne en gezondheidseisen van de voedselverwerkende industrie te voldoen, kunnen de Dalmec manipulatoren volledig in Roestvast staal (RVS) geproduceerd worden.

Flessen tillen en heffen met industriële tilhulpen van Dalmec

Tilhulp voor waterflessen voor waterfontein

De waterflessen van 12 liter staan verticaal na het afvullen ervan. Met een klemsysteem neemt de tilhulp of industriële manipulator meerdere flessen gelijktijdig op waarna ze gekanteld worden voor stapeling in speciale rekken.

Jute zakken tillen en heffen met industriële tilhulpen van Dalmec

Jute zakken optillen met klem

Jute zakken zijn een heel specifiek product dat toepassing vindt bij producten zoals koffie- of cacaobonen. Jute laat ook toe om met een specifieke klem te werken. Deze bevat kleine pinnen om de jute zakken klemvast op te heffen langs de bovenzijde en te verplaatsen.

Biervaten tillen en heffen met industriële tilhulpen van Dalmec

Biervaten tillen en verplaatsen

Biervaten uit verschillende vormen opnemen met één tiloplossing is mogelijk met de roterende grijpkop. Hiermee kunnen vaten van 30 liter per stuk of kleinere vaten van 15 liter per 3 vastgeklemd worden. Zo kan je de flexibiliteit in je productieproces doorzetten naar de verpakking en stapeling.

Paletten tillen en heffen met industriële tilhulpen van Dalmec

Meerdere dozen met klem optillen

Dozen komen in veel bedrijven uiteindelijk op paletten terecht voor een gestandaardiseerde logistiek. Een kolfje naar de hand van de pneumatische tilhulpen of industriële manipulatoren van Dalmec. Die kunnen het pallet niet alleen doos per doos vullen, maar ook laag per laag. Dat gebeurt door middel van verschillende klemmen, zodat elke rij met dozen blijft zitten tijdens de handling.

Tillen en heffen met industriële tilhulpen van Dalmec

Stapelen en kantelen van bakken

Dalmec ontwerpt zijn lastopnemers zodanig dat ze jouw bakken en kratten uitwendig kunnen klemmen, opnemen, voorover kantelen en leeggieten. Op die manier kunnen twee handelingen gecombineerd worden tot vederlicht werk voor uw medewerkers. De Dalmec manipulatoren kunnen volledig in Roestvast staal (RVS) gefabriceerd worden. 

Op zoek naar een tiloplossing voor jouw bedrijf? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Bekijk de privacy policy.
To page top