Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Diverse sectoren

Tilhulpen voor diverse sectoren

Producten in de meest uiteenlopende sectoren zijn vaak grillig en complex van vorm. Andere hebben een meer traditionele vormgeving maar vragen een bijzondere aanpak tijdens de montage of behandeling ervan. Dankzij de ervaring en creativiteit van onze Dalmec ingenieurs is een oplossing op maat altijd voor handen waarbij ergonomie en veiligheid steeds centraal staan. 

metalen profielen tillen en verplaatsen met ergonomische tilhulp

Lange metalen profielen tillen en kantelen

Metalen profielen met een lengte tot soms wel 10 meter horizontaal optillen en vervolgens kantelen. Dankzij de Dalmec tilhulp of industriële manipulator uitgerust met een dubbele klem en kantelsysteem kan dit op een ergonomische manier.

thermovormen tillen en verplaatsen met ergonomische tilhulp

Thermovormen tillen en kantelen met vacuüm

Met de Dalmec tilhulpen of industriële manipulatoren worden de thermovormen van kunststof vanuit de verpakking opgenomen voor verdere bewerking in de freesmachine. Tijdens deze handeling moet de thermovorm gekanteld en 90° gedraaid worden voor een correcte positionering in een mal. Door de complexe vormgeving zijn de zuigmonden individueel instelbaar in breedte, lengte en hoogte.

wanden tillen en verplaatsen met ergonomische tilhulp

Tilhulp om wanden te monteren

Wanden voor prefab units monteren vraagt enerzijds een ruim bereik om meerdere werkposten te bedienen en anderzijds de vrijheid om na de assemblage de volledig afgewerkte unit te verplaatsen met een rolbrug. Met de hangend verrijdbare zijdelings gemonteerde oplossing in een railsysteem is de tilhulp inzetbaar zonder de bovenliggende loopbrug te belemmeren.

Op zoek naar een tiloplossing voor jouw bedrijf? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Bekijk de privacy policy.
To page top