Divers

Divers

Producten in de meest uiteenlopende sectoren zijn vaak grillig en complex van vorm. Andere hebben een meer traditionele vormgeving maar vragen een bijzondere aanpak tijdens de montage of behandeling ervan. Dankzij de ervaring en creativiteit van onze Dalmec ingenieurs is een oplossing op maat altijd voor handen waarbij ergonomie en veiligheid steeds centraal staan. 

Arcadel

Lange metalen profielen opnemen en kantelen

Metalen profielen met een lengte tot soms wel 10 meter horizontaal opnemen en vervolgens kantelen. Dankzij de Dalmec balancer uitgerust met een dubbele klem en kantelsysteem kan dit op een ergonomische manier.  

Thermovormen opnemen en kantelen met vacuüm

Met de balanceren worden de thermovormen van kunststof vanuit de verpakking opgenomen voor verdere bewerking in de freesmachine. Tijdens deze handeling moet de thermovorm gekanteld en 90° gedraaid worden voor een correcte positionering in een mal. Door de complexe vormgeving zijn de zuigmonden individueel instelbaar in breedte, lengte en hoogte.

Wanden monteren

Wanden voor prefab units monteren vraagt enerzijds een ruim bereik om meerdere werkposten te bedienen en anderzijds de vrijheid om na de assemblage de volledig afgewerkte unit te verplaatsen met een rolbrug. Met de hangend verrijdbare zijdelings gemonteerde oplossing in een railsysteem is de balancer inzetbaar zonder de bovenliggende loopbrug te belemmeren. 

Heeft u een vraag voor ons? 

Neem contact op

Ik accepteer de privacy policy.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Arcadel