Plan van aanpak

Een goede voorbereiding is het halve werk. Arcadel vat ieder project aan met een uitvoerige inventarisatie. Zowel de werkplek, de handeling als het product worden onder de loep genomen opdat we u het beste advies kunnen geven. Op basis van onze eerste analyse ontvang je vrijblijvend een budgetofferte. 

Arcadel biedt en bedenkt op maat gemaakte oplossingen met een optimale balans tussen kwaliteit, veiligheid, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.

 

Arcadel

Bij een akkoord werken we een gedetailleerd technisch dossier uit en start de engineering, waarbij we ruim de tijd nemen om het ontwerp van uw ideale manipulator met u te bespreken en te controleren op de werkplek. Dit omvat een volledige opmeting van de situatie ter plaatse. We verwerken alle metingen in een gedetailleerde tekening in Autocad.

Volledig op basis van het technisch dossier vervaardigt fabrikant Dalmec je pneumatische manipulator. Voor de balancer de fabriek verlaat wordt die uitgebreid getest. Enkel wanneer we volledig overtuigd zijn dat de manipulator 100% aan uw wensen en werksituatie voldoet, volgen de plaatsing en inbedrijfstelling door onze eigen mensen.

 

 

 

Aan de hand van een praktische opleiding zorgen we dat jouw medewerkers correct en veilig met de pneumatische balancer kunnen werken. Dit doen we op de dag van de installatie. We overhandigen je een uitgebreid instructiehandboek met de volledige technische opbouw, een gebruikershandleiding, richtlijnen over afstelling en gebruik, veiligheidsvoorschriften inclusief risicoanalyse, onderhoud- en herstellingsafspraken, de CE-keuring en alle bijhorende technische schema’s en tekeningen.

 

Voor een lange levensduur van je pneumatische manipulator bieden we optioneel een inspectie- of onderhoudsovereenkomst aan. Je geniet dan meteen van een verlengde garantie tot 24 maanden.

Heeft u een vraag voor ons? 

Ik accepteer de privacy policy.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
10 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Arcadel