Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Elektromechanica 

Tilhulpen voor elektromechanica

Elektromechanische onderdelen kunnen het nodige gewicht torsen. De tilhulpen of industriële manipulatoren van Dalmec worden vaak ingezet om deze componenten op een eenvoudige, gewichtloze en nauwkeurige manier te verplaatsen of te assembleren.

Wasmachine heffen en verplaatsen met Dalmec tilhulp

Wasmachine heffen en verplaatsen

De volledig geassembleerde wasmachine wordt staand opgetild om naar de verpakkingslijn te brengen en in de krat te plaatsen. Met dezelfde klem neemt de tilhulp de verpakking met wasmachine op om het geheel op de pallet voor transport te positioneren. Door het gebruik van een speciale klem kunnen de verschillende afmetingen vastgenomen worden. De tilhulp of industriële manipulator staat los op de grond en is met een vorkheftruck of transpallet verplaatsbaar.

Tilhulpen om kasten te monteren

Tilhulpen om kasten te monteren

Elektrische kasten en andere schakelkasten monteren kan perfect met de Dalmec tilhulp of industriële manipulator. Door een combinatie van vorken, haken en klemmen kan één operator de volledige montage op een ergonomische manier uitvoeren. De operator kan elk onderdeel dankzij de gewichtloosheid ervan heel nauwkeurig en vlot bevestigen.

Op zoek naar een tiloplossing voor jouw bedrijf? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Bekijk de privacy policy.
To page top