Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Kasten en frames

Kasten en frames tillen

De meubelindustrie levert kasten en frames af in heel veel verschillende vormen en afmetingen. De Dalmec tilhulpen of industriële manipulatoren maakt ze quasi gewichtloos zodat ze zonder inspanningen opgenomen en verplaatst kunnen worden. Moeten ze ook kantelen of draaien en toch perfect in balans blijven? Ook dat is perfect mogelijk met deze tilhulpen.

Meubels en frames gewichtloos heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Frames tillen met haaksysteem

De meest eenvoudige manier om frames te gaan heffen is met een haaksysteem. De Dalmec tilhulpen, of industriële manipulatoren, worden dan uitgerust met een voorgevormde haak die perfect in jouw producten past. Die kan in allerlei vormen en maten bestaan om telkens een passende oplossing te bieden.

Meubels en frames gewichtloos heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Houten frame tillen met vorksysteem

Houten skeletten of frames hebben na het monteren een groot gewicht. Met de Dalmec tilhulp voorzien van een vorkensysteem kunnen deze frames door één operator opgenomen en gestapeld worden. Door de perfecte uitbalancering van frames kunnen ze optimaal op de pallet geplaatst worden voor transport.

Meubels en frames gewichtloos heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Kasten tillen en monteren

Elektrische kasten en andere schakelkasten monteren kan perfect met de Dalmec tilhulp. Door een combinatie van vorken, haken en klemmen kan één operator de volledige montage op een ergonomische manier uitvoeren. De operator kan elk onderdeel dankzij de gewichtloosheid ervan heel nauwkeurig en vlot bevestigen.  

Meubels en frames gewichtloos heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Brandkasten tillen met vacuüm 

Ook voor kasten en frames biedt het tillen met behulp van vacuümtechniek een uitstekende oplossing. Nadat de zuignappen zijn aangebracht en de zuigkracht geactiveerd is, kunnen hiermee ook de zwaarste producten zoals brandkasten worden opgetild en zelfs gedraaid zonder dat het jouw medewerker fysieke inspanningen kost.

Meubels en frames gewichtloos heffen en tillen met Dalmec tilhulpen

Frames tillen met klemmen

Kasten en frames kunnen langs de buitenzijde of de bovenzijde geklemd worden. Altijd veilig en zonder schade. De klem kan een groot bereik meekrijgen zodat de verwerking van een grote diversiteit aan afmetingen mogelijk wordt. Ook voor complexe frames denkt Dalmec met je mee om een oplossing te krijgen die ervoor zorgt dat het frame altijd stabiel blijft hangen.

Jouw toepassing ergonomisch heffen en tillen? 

Heb je een vraag of wil je graag onze showroom bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je mag binnen de twee werkdagen een antwoord van ons verwachten.

Bekijk de privacy policy.
To page top