Voeding

Voeding

In de voedingssector gaat werk vaak gepaard met repetitieve en belastende werkhoudingen. Musculoskeletale aandoeningen zijn hierdoor helaas geen uitzonderingen. De Dalmec balancers bieden hiervoor maatoplossingen rekening houdend met de werkpost en de uit te voeren handelingen. Bijgevolg verminderen de fysieke inspanningen drastisch en verbetert het welzijn van de werknemers op de werkvloer.  

Om aan de strenge hygiëne en gezondheidseisen van de voedselverwerkende industrie te voldoen , kunnen de Dalmec manipulatoren volledig in Roestvast staal (RVS) geproduceerd worden. 

Arcadel

Waterflessen voor waterfontein opnemen

De waterflessen van 12 liter staan verticaal na het afvullen ervan. Met een klemsysteem neemt de balancer meerdere flessen gelijktijdig op waarna ze gekanteld worden voor stapeling in speciale rekken. 

Jute zakken opnemen met klem

Jute is een heel specifiek product dat toepassing vindt bij producten zoals koffie- of cacaobonen. Jute laat ook toe om met een specifieke klem te werken. Deze bevat kleine pinnen om de jute zakken klemvast op te heffen langs de bovenzijde en te verplaatsen. 

Biervaten verplaatsen

Biervaten uit verschillende vormen opnemen met één tiloplossing is mogelijk met de roterende grijpkop. Hiermee kunnen vaten van 30 liter per stuk of kleinere vaten van 15 liter per 3 vastgeklemd worden. Zo kan u de flexibiliteit in uw productieproces doorzetten naar de verpakking en stapeling.

Meerdere dozen met klem opnemen

Dozen komen in veel bedrijven uiteindelijk op paletten terecht voor een gestandaardiseerde logistiek. Een kolfje naar de hand van de pneumatische manipulatoren van Dalmec. Die kunnen het pallet niet alleen doos per doos vullen, maar ook laag per laag. Dat gebeurt door middel van verschillende klemmen, zodat elke rij met dozen blijft zitten tijdens de handling.

Stapelen en kantelen van bakken

Dalmec ontwerpt zijn lastopnemers zodanig dat ze uw bakken en kratten uitwendig kunnen klemmen, opnemen, voorover kantelen en leeggieten. Op die manier kunnen twee handelingen gecombineerd worden tot vederlicht werk voor uw medewerkers. De Dalmec manipulatoren kunnen volledig in Roestvast staal (RVS) gefabriceerd worden. 

Heeft u een vraag voor ons? 

Neem contact op

Ik accepteer de privacy policy.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Arcadel