Kom langs in onze showroom

Zelf een tilhulp in levende lijve testen?

Video’s en foto’s zullen je slechts gedeeltelijk tonen hoe efficiënt en eenvoudig het gebruik van onze pneumatische tilhulpen of manipulatoren is. We nodigen je daarom graag van harte uit om onze showroom te bezoeken en onze Dalmec manipulatoren in levende lijve uit te testen.

Om je tijdens je bezoek van een optimale begeleiding te voorzien, vragen we je graag een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we ruim de tijd voorzien om je te informeren over onze manipulatoren.

Een afspraak maken?

Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer +32 51 24 42 83 op werkdagen tussen 8 u. – 12 u. en tussen 13 u. - 16.30 u.

Of stuur ons een e-mail via info@arcadel.be. Binnen twee werkdagen mag u zeker een antwoord van ons verwachten.

Onze showroom is gelegen in de Vierwegstraat 186, 8800 Roeselare.

Showroom Arcadel

Arcadel helpt je graag

Het vinden van een ergonomische oplossing voor jouw werkplaats

Het ergonomisch heffen van zakken, vaten, dozen, platen,... is een fluitje van een cent voor onze Dalmec manipulatoren. Het belangrijkste doel van onze ergonomische tilhulpen is het minimaliseren van de belasting voor jouw werknemers tijdens het uitvoeren van taken die repetitief, zwaar of moeilijk te hanteren zijn. We verwelkomen je graag in onze showroom om deze tilhulpen zelf uit te testen.

 

Het vinden van een geschikte tilhulp

Met onze jarenlange ervaring zijn we graag jouw partner om de geschikte manipulator te vinden voor jouw werknemers en werkplaats. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden steeds op maat van jouw noden ontworpen.