Dalmec tilhulpen bij Arcadel

Onze expertise

Met onze specialisatie in Dalmec manipulatoren voorzien we een geschikte en op maat gebouwde tilhulp voor elk type werkplaats, ongeacht de sector of de last die getild en/of verplaatst moet worden. Een pneumatische balanceerder mag pas de fabriek verlaten wanneer ze 100% aan jouw wensen en werksituatie voldoet.

Dat is het engagement dat de specialisten van Arcadel en Dalmec aangaan. Verder staat we graag in voor onderhoud en herstellingen aan bestaande installaties, met eigen technische specialisten. Op die manier ben je altijd verzekerd van een feilloze werking van jouw hefwerktuig.

Onze oplossingen

Het vinden van een ergonomische oplossing voor jouw werkplaats

Het belangrijkste doel van onze ergonomische vacüumheffers is het minimaliseren van de belasting voor jouw werknemers tijdens het uitvoeren van taken die repetitief, zwaar of moeilijk te hanteren zijn.

Het vinden van een geschikte tilhulp voor mijn werkplaats

De mogelijkheden zijn eindeloos en worden steeds op maat van jouw noden ontworpen. Omdat wij uitsluitend pneumatische tilhulpen of manipulatoren op maat ontwikkelen, voor een gegarandeerde geschikte oplossing, starten we jouw project steeds met een plaatsbezoek. Zo kunnen we je noden en eisen perfect in kaart brengen.

Onze aanpak

Een goede voorbereiding is het halve werk. Arcadel vat ieder project aan met een uitvoerige inventarisatie. Zowel de werkplek, de handeling als het product worden onder de loep genomen opdat we je het beste advies kunnen geven. Op basis van onze eerste analyse ontvang je vrijblijvend een budgetofferte

showroom arcadel

Kom langs in onze showroom

 

In onze showroom zal je onze Dalmec tilhulpen niet alleen zien, maar ook echt ervaren. Je zult de gelegenheid hebben om de kwaliteit, het vakmanschap en de innovatie die in onze producten zijn verwerkt te bewonderen.

Daarnaast biedt een bezoek aan onze showroom je de mogelijkheid om de verschillende opties en varianten te vergelijken en te ontdekken welke het beste bij de wensen en behoeften van je werkplaats passen.

Wil je alvast online een voorproefje van onze ergonomische vacuümheffers? Neem dan een kijkje in onze digitale showroom.

Pneumatische Dalmec manipulatoren

Wij ontwerpen en leveren uitsluitend pneumatische manipulatoren van Dalmec: een toonaangevende fabrikant van pneumatische manipulatoren, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dalmec ontwerpt deze pneumatische manipulatoren met oog op efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.

 • Moeten we rekening houden met geluidsoverlast met deze tilhulpen?

  Neen.

  Omdat de tilhulpen, Dalmec manipulatoren, op zuivere perslucht werken zijn deze toestellen quasi geluidsarm. In vele gevallen overstijgt het omgevingslawaai ruim het geproduceerde geluid van de manipulator.

 • Waarom zou ik kiezen voor een manipulator vs een andere (goedkopere) oplossing?

  Onze Dalmec manipulatoren (of tilhulpen) worden modulair ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kunnen onze toestellingen on-site eenvoudig afgeregeld en/of bijgesteld worden.

  Naar aanpasbaarheid en verwisselbaarheid bij breuk of schade, spelen deze modulaire tilhulpen hun troeven uit: slechts een deel van de tooling dient gewisseld te worden en niet de volledige tooling.

 • Welke gewichten kan ik verplaatsen met een Dalmec tilhulp?

  Onze Dalmec tilhulp of manipulatoren kunnen lasten met een gewicht tot maximum 1.500 kg met een hijshaak verplaatsen.

  De eerder courantere gewichten waarbij een Dalmec tilhulp een efficiëntie winst oplevert, tegenover een traditionele takel of rolbrug, bevinden zich tussen de 5 kg en 500 kg.

  Aan de hand van een plaatsbezoek, bekijken we samen welke handelingen er uitgevoerd moeten worden met welke producten, alvorens we beslissen wat de maximale capaciteit dient te zijn.

 • Kan ik verschillende toolings op één tilhulp combineren?

  Jazeker.

  Dit is mogelijk door het gebruik van een verwisselbaar systeem waarbij toolings voor het opnemen van verschillende producten kunnen worden verwisseld, zonder het gebruik van gereedschap. Het niveau van verwisselbaarheid wordt bekeken in functie van de behoeften van de werkplaats.

Heb je een vraag of wens je onze showroom te bezoeken?

Bekijk de privacy policy.
To page top