arcadel showroom

Ontdek de virtuele preview van Dalmec's pneumatische tilhulpen in onze digitale Experience Center

We presenteren met trots een geheel nieuwe manier om onze ergonomische pneumatische tilhulpen van Dalmec te verkennen: onze digitale Experience Center.

[ 03 April 2024 ]

In onze virtuele Experience Center kun je al een voorproefje krijgen van de geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen die onze tilhulpen bieden. Ontdek hoe onze Dalmec oplossingen zware lasten moeiteloos tillen en de ergonomie op de werkvloer verbeteren, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor.

Ga naar onze digitale Experience Center

Als je echt wilt ervaren hoe onze tilhulpen jouw werkprocessen kunnen optimaliseren, nodigen we je graag uit om onze fysieke Experience Center in Roeselare te bezoeken. Hier kan je de pneumatische manipulatoren zelf uitproberen en zien hoe ze naadloos integreren in verschillende werkruimtes. Ons deskundig team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies op maat.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze digitale en fysieke Experience Center en je te laten zien hoe Arcadel en Dalmec jouw werkprocessen kunnen optimaliseren met onze hoogwaardige tilhulpoplossingen.

Wens je meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan onze fysieke Experience Center?

Contacteer ons.

Neem contact met ons op

Dalmec en Arcadel zorgen samen voor ergonomische oplossingen die aandacht hebben voor jouw werknemers maar die ook de productiviteit zo min mogelijk in het gedrag brengen.

Contacteer ons, we bekijken met plezier de ergonomische mogelijkheden op maat voor jouw werkplaats.

Bekijk de privacy policy.
To page top