Dozen 

Wie er zich al aan gewaagd heeft, zal het kunnen beamen. Dozen tillen, verplaatsen of stapelen in de hoogte vormt een belasting voor het lichaam. De pneumatische manipulatoren van Dalmec nemen de fysieke belasting daarom graag over van uw medewerkers. Vandaag zijn er al honderden manipulatoren van Dalmec wereldwijd aan het werk in de industrie om dozen met een gewicht van 5 tot 300 kg vast te nemen, op te tillen en te roteren.

Arcadel

Dozen opnemen enkel met perslucht

Wanneer de gewichten beperkt blijven is een standaardoplossing met zuignappen aan de bovenzijde al voldoende om de snelle, veilige en efficiënte handling van uw dozen te garanderen. De perslucht krijgt via de vernauwde venturi kanalen voldoende zuigkracht om de nodige onderdruk op te bouwen. Tijdens het tillen van de doos blijft het verbruik beperkt.

Dozen zijdelings klemmen

Dozen zijn soms moeilijk bereikbaar of opneembaar met vacuüm, dan zijn klemmen een mooi alternatief voor zuignappen. De pneumatische manipulatoren van Dalmec krijgen dan een klemopnemer op maat van uw product en productie om de dozen zijdelings klemmend op te nemen, te tillen en te positioneren waar nodig. Via een aangepaste bediening kan er ook hoog worden gestapeld.

Meerdere dozen met klem

Dozen komen in veel bedrijven uiteindelijk op paletten terecht voor een gestandaardiseerde logistiek. Een kolfje naar de hand van de pneumatische manipulatoren van Dalmec. Die kunnen het pallet niet alleen doos per doos vullen, maar ook laag per laag. Dat gebeurt door middel van verschillende klemmen, zodat elke rij met dozen blijft zitten tijdens de handling.

Staat uw toepassing er niet bij? 

Neem contact op

Ik accepteer de privacy policy.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
8 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Arcadel